Τα ιατρεία: Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Λευκωσία

Κεντρικό τηλέφωνο επικοινωνίας 2106401004

Αθήνα

Το κεντρικό ιατρείο του Νώντα Καποσίτα είναι στην Αθήνα. Εδώ βλέπει τους ασθενείς κάθε Δευτέρα-Τετάρτη-Πέμπτη. Στο χώρο των ιατρείων εκτελούνται τα προγραμματισμένα ραντεβού που κλείνονται από την κεντρική γραμματεία τηλεφωνώντας στο 2106401004.

Κατά την διάρκεια του ραντεβού θα μιλήσετε αναλυτικά με τον πλαστικό χειρουργό αφού σας πάρει το ιατρικό ιστορικό και σας εξετάσει. Μπορείτε να έλθετε προετοιμασμένοι με ερωτήσεις και απορίες που θα τα λύσετε κατά την συνάντηση σας.

Το κεντρικό μας ιατρείο βρίσκεται στην Δημητρίου Σούτσου 17,στη πλατεία Μαβίλη,πλησίον της Αμερικανικής πρεσβείας.

Τις επεμβάσεις στην Αθήνα τις εκτελεί στην Βιοκλινική Αθηνών.

ιατρείο πλαστικού χειρουργού

Θεσσαλονίκη

Στην Θεσσαλονίκη ο Κος Καποσίτας βλέπει τα προγραμματισμένα ραντεβού του σε πολύ τακτά χρονικά διαστήματα. Τα ραντεβού του στην Θεσσαλονίκη τα επιμελείται η ιδιαιτέρα γραμματέας του και προσωπικά ο ίδιος όταν χρειάζεται.

Μπορείτε να καλείτε την κεντρική γραμματεία όλο το 24-ώρο στο 2106401004 για να κλείσετε ραντεβού,κατόπιν συνεννόησης με την ιδιαιτέρα γραμματέα του γιατρού.

Το ιατρείο στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται επί της Μητροπόλεως 86 στο κέντρο της πόλης. Τις επεμβάσεις στην Θεσσαλονίκη τις εκτελεί στην Βιοκλινική Θεσσαλονίκης.

Reception

Λευκωσία – Κύπρος

Στην Λευκωσία ο Dr Νώντας Καποσίτας βλέπει και χειρουργεί τους ασθενείς του από όλη την Κύπρο σε δύο ιδιωτικές κλινικές στο Αρεταίειον Νοσοκομείο και στην κλινική Μητέρα και Παιδί (κλινική Παπαπέτρου).

Το Αρεταίειον βρίσκεται στην οδό Ανδρέα Αβρααμίδη 55-57,
Στρόβολος 2024, Λευκωσία, Κύπρος και
η κλινική Μητέρα και Παιδί επί της οδού Πηνελόπης Δέλτα 9-11 (Πάροδος Καρπενησίου) Λευκωσία,Κύπρος.

Μπορείτε να καλείτε όλο το 24-ώρο για ραντεβού και πληροφορίες την κεντρική μας γραμματεία στο +30 2106401004

Δείτε αναλυτικά τις κλινικές που συνεργάζεται ο Νώντας Καποσίτας

www.kapositas.gr