Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Λευκωσία-Εξωτερικό

Κεντρικό τηλέφωνο επικοινωνίας +30 2106401004

Χάρτης Ελλάδας

Αθήνα

Ο πλαστικός χειρουργός Κος Καποσίτας βλέπει και εξετάζει τους ασθενείς του στο κεντρικό ιατρείο στην Αθήνα κάθε Δευτέρα-Τετάρτη-Πέμπτη κατόπιν ραντεβού. Τα ραντεβού τα διαχειρίζεται η κεντρική γραμματεία αλλά και η ιδιαιτέρα του γραμματέας όταν απαιτείται.

Θεσσαλονίκη

Στην Θεσσαλονίκη εξετάζει του και κάνει τις επεμβάσεις των ασθενών του από την Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα στην Βιοκλινική Θεσσαλονίκης κατόπιν προγραμματισμένων ραντεβού. Τα ραντεβού τα διαχειρίζεται η ιδιαιτέρα του γραμματέας και προσωπικά ο ίδιος όταν χρειάζεται.

Λευκωσία

Στην Λευκωσία βλέπει και χειρουργεί ασθενείς από όλη την Κύπρο μετά από προγραμματισμό των ραντεβού. Τα ραντεβού του τα βλέπει και τα χειρουργεί στο Αρεταίειον Νοσοκομείο στην Λευκωσία

Απομακρυσμένες περιοχές

Για κατοίκους από μακρινές περιοχές όπως τα Δωδεκάνησα, Κρήτη, Νησιά Ιονίου, Νότια Πελοπόννησο, νησιά Βορείου Αιγαίου και το εξωτερικό μετά από χρόνια εμπειρίας απλουστεύσαμε τις διαδικασίες πριν και μετά τις επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής με αποτέλεσμα να μην χάνετε πολύτιμο χρόνο αλλά και να μην σπαταλάτε περισσότερα χρήματα για μετακινήσεις και διαμονή.

Περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνίας με τον Κο Καποσίτα ανάλογα με την περιοχή που σας ενδιαφέρει:www.kapositas.gr